RAD140 (Testolone) Magnus

RAD140 (Testolone) Magnus - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online RAD140 (Testolone) Magnus.

  • Šifra : 074
Cena : 6.200,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


SARMS peptid RAD140.

Glavne benificije:

Strahovito povecava masu misica

Povecava momentalnu snagu

Omogucava brze zarastanje povredjenih misica

Sagoreva salo

Unistava strane materije, pomaze u lecenju raka

Nema nezeljena dejstva

Odlican za period nabacivanja misica uz cvrst izgled i kad se radi na povecanju kilaza koje se dizu, jakom treningu stiteci misic da se ne povredi.

Daje efekat telu kao da ste na jakim testeteronima vezujuci vise proteina za misic nego sto bi to telo uobicajeno moglo, bez ikakvih kontra efekata ili stetnih dejstva u isto vreme omogucava potrosnju vise kalorija nego uobicajeno na treningu zbog vecih kilaza koje se dizu jer daje povecanje snage do 50 posto, cime se postize veliki izgled, dobitak u kilazi dok se u isto vreme smanjuje procenat sali i stiti misic od povrede.

Idealan za kvalitetnu masu i u kombinaciji sa ibutamorelinom moze da dovede do drasticnog skoka u kilazi u misicnoj masi za kratko vreme bez bojazni bilo koje vrste.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs