Ligandrol (LGD-4033) Magnus

Ligandrol (LGD-4033) Magnus - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online Ligandrol (LGD-4033) Magnus.

  • Šifra : 0061
Cena : 6.200,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


Ligandrol LGD-4033 Magnus


Ligandrol LGD-4033 je oralni selektivni modulator androgenih receptora, za koje se vezuje direktno i sa visokim afinitetom izaziva anaboličke efekte u mišićima. Iako efikasno deluje na ovaj način, ne utiče na funkciju endokrinih žlezda poput prostate. Ligandrol je trenutno najjači SARM suplement dostupan na tržištu. Androgeni/anabolni odnos približno je 10:1 dok je u slučaju testosterona 1:1.
Naučna studija pod nazivom “faza višestrukih rastućih doza” obuhvatala je pedesetak fit dobrovoljaca koji su u periodu od šest nedelja upotrebljavali LGD-4033 ili placebo. Cilj je bio da se dokaže da je korišćenje LGD-4033 bezopasno u dozi koja ne prelazi 22 mg dnevno. Rezultati istraživanja su pokazali da LGD-4033 ima sledeće prednosti ukoliko se uzima konstatno:
povećanje fizičke snagepovećanje mišićne masesmanjenje telesne mastilekovita svojstva
Na osnovu nekih najnovijih studija i eksperimenata, LGD-4033 definitivno povećava mišićnu masu i smanjuje telesne masti. Takođe, može da poveća performanse sportskog treninga, ubrza oporavak i opšte zdravlje. Iz tog razloga i ne čudi da sportisti i bodibilderi koriste LGD-4033 kako bi unapredili rezultate svojih treninga.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs