Ostarin - Ostarine (MK-2866) Magnus

Ostarin - Ostarine (MK-2866) Magnus - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online Ostarin - Ostarine (MK-2866) Magnus.

  • Šifra : 0065
Cena : 6.500,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


Ostarin

Ostarin, takođe poznat kao MK-2866, je SARM (selektivni modulator androgenih receptora) kreiran je od strane kompanije GTx kao eksperimentalni lek za tretman gubitka mišićne mase. Tek kasnije otkrivena je mogućnost upotrebe MK-2866 u lečenju atrofije, kaheksije i sarkopenije. Takođe koristi se i kao zamena za testosteronsku terapiju kod pacijenata kod kojih su izraženi negativni sporedni efekti.
Ostarin se vezuje za androgene receptore u mišićima i kostima i izaziva njihov rast na isti način na koji deluju sintetički androgeni i testosteron ali bez neželjenih efekata. Bitno je napomenuti da su ostvareni rezultati sa MK-2866 apsolutno „održivi“ i nakon što je prekinuta upotreba, sve dok korisnik ostaje dosledan po pitanju ishrane i treninga.
Glavni razlog upotrebe Ostarina nije samo izgradnja mišićne mase, nego i povećanje izdržljivosti tetiva, poboljšanje zdravlje ligamenata, povećanje gustine kostiju i ubrzavanje stvaranja kolagena. Ovo su razlozi zbog kojih je MK-2866 dugo omiljeni suplement jubitelja ekstremnih sportova u kojima su povrede veoma česte. Da bi se to postiglo, dovoljna je dnevna doza od 12,5mg. Pored toga, ova doza je dovoljna za povećanje pokretljivosti zglobova, koje se može videti posle samo 6 do 8 dana. Pošto se Ostarin pokazao kao veoma efikasan u lečenju povreda, veoma je koristan u post operativnim tretmanima kostiju i tetiva. Duži ciklusi upotrebe MK-2866 su uobičajeni i traju 8 do 12 nedeja sa dnevnim dozama od 25mg.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs