Ibutamoren MK-677 Magnus

Ibutamoren MK-677 Magnus - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online Ibutamoren MK-677 Magnus.

  • Šifra : 0063
Cena : 6.200,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


Ibutamoren MK-677, ne cilja receptore androgena u ljudskom telu pa stoga (tehnički) i nije SARM. Jednostavno rečeno, Ibutamoren je bolji nego ostali SARM i jedinstven je u sopstvenoj klasi. Ibutamoren je oralno aktivno biološki raspoloživo jedinjenje koje podstiče pojačano lučenje našeg prirodnog hormona rasta, HGH.
MK-677 ispoljava specifičan efekat za koji se prvobitno smatralo da ga ispoljavaju isključivo peptidi (biološki aktivni kratki lanci aminokiselina povezani peptidnim vezama). Ovaj efekat je više poznat kao stimulacija aktivnosti hormona grelina, koji je takođe poznat i kao “hormon gladi”. Nivo prirodnog grelina “skače” pre obroka, što pojačava osećaj gladi. Međutim, ovo delovanje zapravo cilja određene regije mozga koje su važne za metaboličko angažovanje. Dakle, kao agonista grelina, Ibutamoren MK-677 aktivira receptore koji pripremaju telo da se hrani, raste, oporavlja i bude aktivno. Što sve zajedno uzrokuje značajno povećanje nivoa hormona rasta.
Hormon rasta je u pravom smislu reči izvor mladosti. On naše telo čini snažnijim, mršavijm, zdravijim, poboljšava kvalitet kože i kose, a možda nas čini i pametnijim

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs