NOVLADEX Tamoxibol – 10mg Tamoxifen Citrate

NOVLADEX Tamoxibol – 10mg Tamoxifen Citrate - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online NOVLADEX Tamoxibol – 10mg Tamoxifen Citrate.

  • Šifra : 5
Cena : 2.950,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


Tamoxibol (Tamofixen Citrate) je nesteroidni, antiestrogeni medikament koji se u velikoj meri koristi u kliničkoj medicini. To je specifično Selektivni Modulator Estrogenog Receptora (SERM) iz porodice trifeniletilena i sadrži agonistička i antagonistička svojstva estrogena.

Tamoxibol (Tamofixen Citrate) je snažan antiestrogen u tkivu dojke i kao rezultat se često koristi u lečenju karcinoma dojke koji reaguje na hormone kod žena.

Bodibilderi i sportsiti ga uglavnom koriste da ublaže neželjene efekte izazvane povećanim estrogenima nakon upotrebe određenih anaboličko-androgenih sterioda.

Pošto anaboličko-androgeni steroidi imaju tendenciju da potiskuju endogenu proizvodnju testosterona, Tamoxibol (Tamoxifen Citrate) može pomoći u uspostavljanju ravnoteže u nivou hormona. Najčešće se koristi kao deo sveobuhvatnog programa oporavka nakon ciklusa.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs