Adipex - 75 - 15 tableta blister

Adipex - 75 - 15 tableta blister - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online Adipex - 75 - 15 tableta blister.

  • Šifra : 0070
Cena : 3.000,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


Phentermine ADIPEX je sredstvo za suzbijanje apetita koje se koristi zajedno sa dijetom, vežbanjem i terapijom ponašanja za kratkotrajno lečenje gojaznosti. Pakovanje od 90 tableta.

Adipex tablete su izuzetno snažan blokator apetita. Adipex stimulira centralni živčani sustav na način da lagano poveća broj otkucaja srca i krvni pritisak tako da telo pomisli da se najelo i više vam se ne jede. A usput se osećate puni energije. Lečnici propisuju ovaj preparat ljudima sa problemom prekomerne težine. 


Adipex se opisuje da daje osećaj sitosti, a usput deluje i kao katalizator za ubrzanu potrošnju masti. Ukupno ćete manje osećati glad, a telo će početi trošiti masne naslage. Osobe koje su uzimale Adipex uglavnom izgube između 15 do 25 kg kroz proces dijete potpomognute Adipexom kroz nekoliko meseci, s tim da se navodno najveći pad težine oseti na početku u prvih nekoliko dana.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs