PROVIRON Provibolic – 25mg Mesterolone

PROVIRON Provibolic – 25mg Mesterolone - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online PROVIRON Provibolic – 25mg Mesterolone.

  • Šifra : 0019
Cena : 3.150,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


PROVIRON Provibolic


PROVIRON Provibolic je jedinstveni  u ciklusu rezanja

PROVIRON Provibolic predstavlja jedanod najstarijih preparata na tržištu. Zvanično poznat

Masteron, ili drostanolon propionat, je popularni preparat među bodybuilding takmičarima, i obično se koristi u pred-takmičarskim pripremama. Drostanolon propionat je derivat DHT (dihidrotestosteron), i zato se ne aromatizuje u estrogen. Bodibilderi takmičari koriste ovu izuzetnu pogodnost zato što aromatizacija izaziva višak retencije vode. Sledeća korist od Masterona je njegov jak androgeni sastav. Androgeni efekti ovog preparata mogu prouzrokovati primetno poboljšanje u mišicnoj gustini i čvrstini. Androgeni efekti takođe predstavljaju "impuls" ili "pogon" za intenzivne treninge kada atlete smanje kalorijski tokom priprema.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs