BPC 157 – Jedinjenje za zaštitu organizma 157

BPC 157 – Jedinjenje za zaštitu organizma 157 - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online BPC 157 – Jedinjenje za zaštitu organizma 157.

  • Šifra : 9
Cena : 4.500,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


1. Što je BPC-157 (137525-51-0)? phcoker

BPC-157, također poznat kao PL 14736, PL 10 i PLD-116, jedan je od mnogih peptida dostupnih na tržištu dodataka. Međutim, ono što ga razlikuje od svojih konkurenata je činjenica da je izvađen iz gastrointestinalnog zaštitnog proteina.


BPC-157 "Pentadekapeptid" je pentadekapeptid koji je sastav 15 amino kiselina koje se nalaze u ljudskom želučanom soku. Otkriveno je da BPC-157 igra značajnu ulogu u liječenju raznih rana koje trpi tijelo, ali uglavnom je pokazalo vidljive rezultate u liječenju tetive. To je pojačivač proteina koji je u početku bio izrađen za pomoć kod upalne bolesti crijeva kao i želučanog ulkusa. Međutim, dosljednim istraživanjima utvrđeno je da ljekovita svojstva BPC-157-a nisu ograničena i također mogu pomoći u ponovnom presjeku crijeva uz ponovno povezivanje mišića s tetivom.


Iako je potrebno provesti dodatna istraživanja kako bi se potvrdila sposobnost BPC-157-a da liječi višestruke razine tijela, postoji dovoljno dokaza koji potvrđuju da on ima pozitivan učinak na čimbenike rasta angiogeneze. Angiogeneza se odnosi na proces u kojem se krvne žile razvijaju u tijelu i igra važnu ulogu u liječenju oštećenog tkiva.


2. Što BPC-157 radi na tijelu? phcoker

Istraživanje BPC-157-a (137525-51-0) je u tijeku jer 1991 i njegovi rezultati pokazuju da peptid ima sposobnost popravljanja oštećenih zuba, kostiju, mišića, tetiva, pa čak i crijeva. Ovi podaci temelje se na in vitro laboratorijskim testovima, kao i na in-vivo studijama provedenim na glodavcima i ljudima. Neka od ispitivanja na ljudima uključivala su ubrizgavanje peptida pod kožu (potkožno) iu mišiće (intramuskularno).


Znanstvenici prepoznaju BPC-157 kao "stabilan želučani pentadekapeptid" zbog svoje sposobnosti da dovede ravnotežu ljudskom želučanom soku. Također se pokazalo da liječi čireve, liječi upalnu bolest crijeva, kao i gornji i donji GI trakt s izvanrednom učinkovitošću. Najbolji dio je da BPC-157 ne dolazi s nepovoljnim nuspojavama!


Navedene studije ukazuju na to BPC-157 radi super kada je u pitanju brzo zacjeljivanje rana. Zahvaljujući pozitivnoj interakciji s Nitric Oxide (NO) sustavom, BPC-157 pomaže u zacjeljivanju rana izgradnjom krvnih žila i zaštitom endotelnog tkiva. Također promiče ekspresiju gena, dok specifično cilja gene koji su odgovorni za stvaranje kolagena, stvaranje faktora rasta i citokina. Također može izliječiti crijevnu anastomozu i sindrom kratkog crijeva. Poznato je da sva gore navedena stanja utječu na osobe koje pate od upale crijeva, proljeva, konstipacije i boli u crijevima. Ovi pozitivni učinci uočeni su čak iu uvjetima koji su dostigli napredak.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 064/501-64-15 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs