Clenbuterol Maximus Pharma 0,04mg/tab 100tabs

Clenbuterol Maximus Pharma 0,04mg/tab 100tabs - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online Clenbuterol Maximus Pharma 0,04mg/tab 100tabs.

  • Šifra : 80
Cena : 3.550,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


SKIDATE SALO -  CLENBUTEROL

Clenbuterol ili kod nas poznat i kao Klenbuterol - jedan je od najjačih i najefektivniji sredstvo za skidanje masnih naslaga koji bez dijete sagoreva mastno tkivo a istovremeno zadržava i u nekoj meri povećava mišićnu masu.

Ovo nije klasicni steroid u hemijskom smislu i ne spada u grupu Anabolickih steroida iako se koristi u bodybuildingu. 

Pokazalo se da clenbuterol jako dobro smanjuje naslage masti i to cak one najgušce naslage tzv. smede salo koje se najteže i najzadnje topi. Clenbuterol lagano povecava telesnu temperaturu i za svaki nivo podignute temperature, sagori oko 5% kalorija iz tela. Jako je popularan i medu zenama iz sveta sporta, jer brzo skida nepotrebno salo pa cak i celulit. Istraživanja su pokazala da clenbuterol u manjoj meri stimulira i rast mišicne mase što ga cini poželjnim jer obicno uz dijetu za skidanje masti, gubimo i nešto mase.

Bodybuilderi ga uzimaju nekoliko nedelja prije takmicenja kako bi dobili izrazitu mišicavost i izražajnost, tj definiciju tela. Clenbuterol ima kratak vek aktivnosti u telu i telo se lako privikne na njegovo delovanje cime se smanjuje efekat skidanja masti. Da bi se to izbeglo, clenbuterol se dozira na dva nacina; jedan nacin je da ga uzimamo dva dana (svaki dan po 6 tableta), zatim se napravi pauza od dva dana i onda ponovo uzimamo dva dana i tako ukupno ne više od 12 nedelja.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs