Clomibol Arenis Medico – 50mg Clomiphene Citrate

Clomibol Arenis Medico – 50mg Clomiphene Citrate - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online Clomibol Arenis Medico – 50mg Clomiphene Citrate.

  • Šifra : 106
Cena : 3.150,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


Clomibol 50mg (Clomiphene citrate) je hemijsko sintetički estrogen sa svojstvima agonista i antagonista. On je antiestrogeni medikament koji se propisuje ženama za tretiranje anovulatorne neplodnosti.

Kod muškaraca, Colmibol (Clomiphene citrate) takođe deluje kao delimični antiestrogen. Koristi se često za suzbijanje neželjenih efekata prouzrokovanih povišenim estrogenima zbog upotrebe određenih anaboličko-androgenih steroida u koje spadaju ginekomastija i povećano zadržavanje vode. Kao antiestrogeni medikament, Clomibol (Clomiphene citrate) može takođe izazvati povećanje folikulostimulirajućeg hormona i nivoe luteinizirajućeg hormona što može povećati proizvodnju testosterona.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs