TrenA – 100mg Trenbolone Acetate

TrenA – 100mg Trenbolone Acetate - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online TrenA – 100mg Trenbolone Acetate.

  • Šifra : 0027
Cena : 4.350,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


Trenbolone acetat je jedan od najmoжnijih anabolika sjajan nastup poboljšanje kapaciteta posebno za sportiste i Bodi bilderi.

Dostupni legalno na tržištu, ovaj izuzetan steroida je efikasnija nego testosterona, ako se pravilno koristi, kao i prema preporukama. Usvajanje u pravu Trenbolone acetat ciklus mogu biti jedan od najbolji ciklusi za bilo koji uиinak, postižući željene rezultate, sigurno i u kratkom periodu vremena.

Ciklus najbolji Trenbolone sezone će biti 100mg naizmenične svakodnevno i mogu se kombinovati sa testosterona i Dbol. Na koji se preklapaju i preporučuje za napredne korisnike, što znači da možete dopunili sa Deca-Durabolin i testosterona za 12 nedelja.

Trenbolone je izuzetno dobar i kao supstanca za gubljenje masnog tkiva. Jedan od razloga za to je jak efekt na particioniranje nutrijenata. Malo je poznato da se androgeni receptori nalaze u stanicama masnog tkiva kao i u stanicama mišica, androgen deluje direktno na androgene receptore u masnim stanicama što utice na izgaranje masti. Što se jače androgen veže na androgene receptore to je jači lipolitički efekt (razgradnja masti) na adipozno tkivo (masno tkivo). S obzirom da neki steroidi čak povećavaju broj androgenih receptora u mišicima i masnom tkivu ovaj efekt izgaranja masnog tkiva će biti pojačan ako uporedo uzimamo drugu komponentu kao što je testosteron. Podstiče proizvodnju eritrocita (crvenih krvnih zrnaca) i povećava punjenja glikogenom, što značajno ubrzava oporavak. Kao i kod svih steroida, efekti trenbolona zavise od doze odnosno što je viša doza jači je efekt na telesnu kompoziciju i snagu

KO HOCE VRHUNSKU FORMU, KVALITET I OBLIK, OVO JE NEZAOBILAZNA STVAR

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs