Masteron - Drostanolone propionate - 100mg-10ml maximus pharma

Masteron - Drostanolone propionate - 100mg-10ml maximus pharma - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online Masteron - Drostanolone propionate - 100mg-10ml maximus pharma.

  • Šifra : 82
Cena : 3.600,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


MASTERON Drostanolon propionat - Mastorop – 100mg Drostanolone Propionate (Ampule) je brzo-delujući i brzo nestaje i zato se može koristiti i do deset dana pre doping testa. Prosečna doza Masterona je 100 mg u injekciji svaki drugi dan. Najbolje je da se Masteron ubrizgava svaka 2-3 dana zato što ima kratak period delovanja. Popularna kombinacija steroida uz Masteron uključuje Parabolan (trenbolon hexahydrobencylcarbonat), Winstrol (stanozolol), i Oxandrolon.

Sporedni efekti su retki.

MASTERON Drostanolon propionat - Mastorop – 100mg Drostanolone Propionate (Ampule) nije hepatoksičan, a ni ginekomastija nije problem jer se ne pretvara u estrogen.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs