CJC1295 DAC

CJC1295 DAC - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online CJC1295 DAC.

  • Šifra : 0035
Cena : 3.900,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


CJC1295 je sintetički sekretagog hormona rasta. Konkretno pripada grupi medikamenata koji oslobađaju hormon rasta (GHRH). Sva ova jedinjenja podražavaju efekte endrogenog GHRH, 44-aminokiselinskog hipotalamičkog, peptidnog hormona koji stimuliše oslobađanje hormona rasta iz hipofize. CJC1295 je zapravo analog GHRH veoma dugog delovanja. Dok prirodni GHRH ima izmeren poluživot u minutima, što smanjuje njegovu praktičnost kao tarapeutskog agensa, CJC1295 ima sposobnost da kontinuirano povećava hormon rasta i IGF-1 sa samo jednom primenom nedeljno.

Primarno blagotvorno dejstvo CJC1295 je povećan nivo HGH i IGF-1 koji ima uticaja na gotovo sve ćelije u ljudskom organizmu od kostiju i mišića, pluća, kože, pa čak i centralnog nervnog sistema. Neophodni su u regulaciji i proboljšanju zarastanja i oporavka, kao i u regulaciji metabolizma.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs