Anavar - Oxanabolic – 10mg Oxandrolone

Anavar - Oxanabolic – 10mg Oxandrolone - najpovoljnija cena u Srbiji.

Prodaja online Anavar - Oxanabolic – 10mg Oxandrolone.

  • Šifra : 15
Cena : 3.650,00 RSD

Mora se izabrati boja proizvoda!


ANAVAR po NAJNOVIJIM ISTRAZIVANJIMA STITI VRLO EFIKASNO DIZE IMUNI SISTEM.
Ovo je oralni delotvorni anabolicki preparat, sa najmanjom tendencijom ka sporednim efektima bilo koje vrste. Ima veoma slabo izrazeno androgeno dejstvo tako da je dosta popularan medu zenskim korisnicima steroida. Relativno brzo vreme ciscenja ucinilo ga je veoma popularnim i medjuu muskim korisnicima narocito u predtakmicarskom periodu. Proizvodi se u ogranicenim kontigentima, tako da se vrlo lako rasproda. To mu i cenu cini dosta visokom. Obicno se koristi po dve tablete dva puta dnevno. Najbolje se apsorbuje ako se uzme odmah nakon jela. Za zene je optimalna doza po 1 tableta 2 puta dnevno. Cesto se moze koristiti u kombinaciji sa drugim steroidima. Kada se dostigne tacka zasicenja sa samim Anavarom moze se dodati po 1 tableta Dianabola 2 puta dnevno ili 1/2 tablete Anadrola dva puta dnevno. Kasnije se za postizanje vece mase moze preci na 4 Dianabola ili 2 Anadrola dnevno. Za jos bolji prirast mase umesto navedenih oralnih mogu se uzeti injekcioni steroidi od Deca Durabolina za definiciju do Testosterona za masu i snagu. Retko kada se javlja retencija vode, tako da je veoma pogodan za korisnike sa potencijalnom hipertenzijom. Takodje je odlican za osobe koje zele da sprece porast telesne tezine, kao i oni koji rade na definiciji. Mnogi ga bodibilderi koriste dva meseca pred takmicenje. Pojedini dizaci tegova i disciplinasi snage tvrde da je Anavar najbolje sredstvo za povecanje snage bez retencije vode u organizmu. Anavar se ne pretvara u estrogen u telu. To znaci da ne?e misicima dati meksi izgled ili izazvati ginekomastiju kod muskih korisnika.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!

NAPOMENA: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivom na broj 065/909-88-45 ili putem mejla info@bodybuildingpreparati.rs